Με επιτυχία για άλλη μια χρονιά ο Ιππικός Όμιλος Ευηνοχωρίου σε συνεργασία με τον Ιππικό Όμιλο Αγίου Γεωργίου διοργάνωσαν στην ιπποδρομιακή πίστα στο ποταμό Εύηνο (γέφυρα) ιππικούς αγώνες με ιπποδρομιακά άλογα.
Πριν την έναρξη έγινε το καθιερωμένο τρισάγιο από τον π. Δημήτριο Ζήση, ενώ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Καραπάνος, Φώνη Μελαχρή και Μέμη Γούργαρη, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Γιώργος Σωτηρακόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευηνοχωρίου Χρήστος Νασόπουλος , εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του χωριού μας και των γύρω περιοχών και εκατοντάδες φίλοι των αλόγων και των αγώνων.
Ο ιππικός όμιλος ευχαριστεί τα παιδιά από την Καλαμάτα που μας τιμούν με άλογά τους, τους αναβάτες , τους ιδιοκτήτες, καθώς και όλους που βοήθησαν, συμμετείχαν και παραβρέθηκαν στους ιππικούς αγώνες.
***Ευχαριστούμε τον Χάρη Πολονύφη για τις φωτογραφίες
Διαβάστε επίσης