Ευηνοχώρι – φωταγώγηση δένδρων & παιδικές γιορτές - 2023

Ευηνοχώρι – φωταγώγηση δένδρων & παιδικές γιορτές - 2023


Με την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δένδρων στις πλατείες Κ. Νιαβή και Οδυσσέας Ελύτης , παρουσία της δημοτικής και κοινοτικής αρχής , εκπροσώπων των συλλόγων “ Άγιος Ιωάννης ” και “ Αρχαία Καλυδώνα” φορέων, συγχωριανών και πολλών παιδιών, το Ευηνοχώρι μας θα υποδεχθεί τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες συνεργείο με το κατάλληλο εξοπλισμό στόλισε επίκαιρα σημεία του χωριού μας σε μια άριστη συνεργασία του προέδρου της κοινότητας Ευηνοχωρίου κ, Χρήστο Νασόπουλο με το προσωπικό από τον δήμο Ι.Π Μεσολογγίου δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο χωριό μας.

Στις εκδηλώσεις που έγιναν στις πλατείες του χωριού μας προηγήθηκαν το καλοσώρισμα από του εκπροσώπους των συλλόγων με σύντομο χαιρετισμό από τον πρόεδρο του συλλόγου “Άγιος Ιωάννης” Νασόπουλο Χρήστο που είναι και ο πρόεδρος της κοινότητας Ευηνοχωρίου και από την “Αρχαία Καλυδώνα” ο Γ. Γραμματέας Κάκκος Δημήτριος  με ευχές και στην συνέχεια από τον αντιδήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου κ. Καραπάνο Νικόλαο ευχήθηκε σε όλους στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με υγεία και αγάπη και τόνισε πως οι Άγιες Ημέρες είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την αλληλεγγύη και την υποστήριξή μας σε ανθρώπους που περνούν δυσκολίες και έχουν την ανάγκη μας.

Επίσης στην φωταγώγηση των δέντρων παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου Ι.Π Μεσολογγίου Χαντζής Νικόλαος.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν όμορφες μελωδίες, μα πάνω απ’ όλα οι γλυκιές φωνές των παιδιών χάρισαν σε όλους χαρά, γέλιο, αγάπη.

Μετά την φωταγώγηση των δένδρων τα παιδιά παρέλαβαν από τα μέλη των συλλόγων δώρα και γλυκά.

Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει ειρήνη, υγεία και ευτυχία…..

****Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες την Ευθυμίου Ουρανία, Νασόπουλος  Νώντας και Λαναράς Γιώργος

Gallery Εικόνων

xristoygenna all 2023 00

Διαβάστε επίσης

Αναζήτηση