Η Αρχαία Καλυδώνα στο Μέγαρο Μουσικής

arx kalydvna megaro 2016 00Το Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ διοργανώνει ειδική εκδήλωση για το Θέατρο της Αρχαίας Καλυδώνας με τίτλο

«ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΟΧΥΛΙΑ: ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΥΔΩΝΟΣ»  την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 ώρα 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Δημήτριος Μητρόπουλος - Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα).

 Ομιλητές και θέματα της διάλεξης:

  • Ολυμπία Βικάτου, Δρ. αρχαιολόγος, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας, με θέμα: «Το θέατρο της  Καλυδώνος».
  • Νίκος Χατζηδάκης, αρχιτέκτων – μηχανικός, με θέμα: «Μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου της Καλυδώνος».
  • Τη συζήτηση θα συντονίζει ο κ. Σταύρος Μπένος, πρόεδρος σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Η Τοπική κοινότητα Ευηνοχωρίου , ο λαογραφικός σύλλογος “Άγιος Ιωάννης” και ο πολιτιστικός σύλλογος “Η Αρχαία Καλυδώνα” σας προσκαλούν να παρευρεθούμε σε αυτή την σημαντική εκδήλωση για τον τόπο μας.

Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει λεωφορείο που θα αναχωρήσει από το χωριό μας την ίδια ημέρα (2 Ιουνίου) στις 13:30 μ.μ με τιμή εισητηρίου 12 Ευρώ και επιστροφή μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Κρατήσεις θέσεων έως Κυριακή 29 Μαΐου 2016.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6937420419 , 6948211528 , 6934852635

Στην παραπάνω εκδήλωση οι τοπικοί σύλλογοι, οι οποίοι μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προσφέρουν σε όλους τους παρευρισκόμενους τοπικά εδέσματα, δίνοντας έτσι έναν πανηγυρικό χαρακτήρα στην εκδήλωση.

*** να στηρίξουμε με την παρουσία μας όλοι αυτή την σπουδαία εκδήλωση (συγχωριανοί και διαμένοντες στην Αθήνα), που είναι το επιστέγασμα μιας πολύχρονης προσπάθειας για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας…

Αναζήτηση