Το Πανηγύρι του Αη Γιάννη - φωτογραφίες παρέας "Ο Έλατοςς" στην πλατεία Οδ. Ελύτη


Φωτογραφίες της παρέας "Ο Έλατος" στην πλατεία Οδυσσέα Ελύτη απο το πανηγύρι του Αη Γιαννιού.

Το Πανηγύρι του Αη Γιάννη - 2023

 

Το παραδοσιακό πανηγύρι του Αη Γιάννη που είναι το κορυφαίο έθιμο του χωριού μας που γιορτάστηκε με τις παρέες των αρματωμένων “Ο Άγιος Ιωάννης” και “Ο Έλατος”

Εορτή - στο εξωκλήσι του Αη Γιάννη 2023

 

Πολλοί συγχωριανοί και συνδημότες τίμησαν με την παρουσία τους, τόσο την παραμονή όπου έγινε εσπερινός με αρτοκλασία όσο και ανήμερα στην Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του Αη Γιάννη.

Προεόρτια Αη Γιάννη παρέα αρματωμένων "Ο ΕΛΑΤΟΣ" - 2023


Με τα προεόρτια της παρέας των αρματωμένων «Ο ΕΛΑΤΟΣ», που έγιναν στην πλατεία Οδυσσέας Ελύτης, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να γιορτάσουμε το παραδοσιακό πανηγύρι του Αη-Γιάννη, στις 23 & 24 Ιουνίου.

Χειμωνιάτικος Αη Γιάννης αρματωμένοι τ΄ Αγιανιού - 2023


Μετά την Θεία Λειτουργία από το εξωκλήσι του Αη Γιάννη οι αρματωμένοι τ’ Άγιαννιού γιόρτασαν τον χειμωνιάτικο Αη Γιάννη σε δύο παρέες, στην ταβέρνα Μαντουβάλας και Καφετέρια Senses (Λύτρας Ι.) του χωριού μας.

Χειμωνιάτικος Αη Γιάννης - παρέα αρματωμένων "Ο Έλατος" - 2023


Μια ξεχωριστή βραδιά με έντονο το στοιχείο της παράδοσης του τόπου μας διοργάνωσε η παρέα αρματωμένων «Ο Έλατος» στον καθιερωμένο Χειμωνιάτικο Αη Γιάννη στην ταβέρνα «ΚΟΨΕ ΨΗΣΕ» του χωριού μας.

Το πανηγύρι του Σταυρού στο Ευηνοχώρι - 2022


Το πανηγύρι του χωριού μας γιορτάστηκε και εφέτος με δημοτική ορχήστρα με μεγάλα ονόματα (Γιάννης Καψάλης, κλαρίνο Μάκης Τσίκος, Βασίλης Κωστούλας, Νίκος Παππάς, Βάσω Αθανασάκη) στην πλατεία Οδυσσέας Ελύτης που έγινε το αδιαχώρητο.

Εορτή - Πανηγύρι του Αη Γιάννη 2022 - 1


Αρματωμένοι παρέας Ό Έλατος - πολιτιστικός σύλλογος Η Αρχαία Καλυδώνα Δεύτερη ημέρα 24-6-2022

Δύο VIDEO απο την παρέα αρματωμένων "Ό Έλατος" στο εξωκλήσι του Αη Γιάννη & πλατεία Οδ. Ελύτη. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Εορτή - Πανηγύρι του Αη Γιάννη 2022


Πολλοί συγχωριανοί και συνδημότες τίμησαν με την παρουσία τους, τόσο την παραμονή όπου έγινε εσπερινός με αρτοκλασία όσο και ανήμερα στην Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του Αη Γιάννη.

Τα προεόρτια από τις παρέες των αρματωμένων για το πανηγύρι του Αη Γιάννη - 2022


Με τα προεόρτια απο τις παρέες των αρματωμένων "Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" και ο  "Ο ΕΛΑΤΟΣ", που έγιναν στις πλατείες του χωριού μας, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να γιορτάσουμε το παραδοσιακό πανηγύρι του Αη-Γιάννη, στις 23 & 24 Ιουνίου.

Αναζήτηση