Στο Μεσολόγγι η Χορωδία του MorganStateUniversity για μια μοναδική συναυλία
Featured

Στο Μεσολόγγι η Χορωδία του MorganStateUniversity για μια μοναδική συναυλία


Η διάσημη Χορωδία του Αμερικανικού Πανεπιστημίου MorganState επισκέπτεται

το Μεσολόγγι για μια μοναδική συναυλία με τη συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Μεσολογγίου τη Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 στις 21:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Λιμανιού (Είσοδος Ελεύθερη).

Το Πανεπιστήμιο Morgan State βρίσκεται στη Βαλτιμόρη της Πολιτείας Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η Χορωδία έχει εμφανιστεί στη χώρα της καθώς και σε ολόκληρο τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένων όλων των ηπείρων εκτός από την Ανταρκτική. Συνεργάζεται με πολλές κορυφαίες ορχήστρες των Ηνωμένων Πολιτειών όπως η New York Philharmonic Orchestra, η Lincoln Center Jazz Orchestra, η Los Angeles Philharmonic, κ.α.

Μερικές από τις πιο ιστορικές εμφανίσεις της είναι στο Carnegie Hall, στο Lincoln Centre και στον Λευκό Οίκο, και συμπεριλαμβάνουν συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες όπως η Jessye Norman και ο Bobby McFerrin.

Το ρεπερτόριο της εκτείνεται από την κλασική έως τη γκόσπελ μουσική. Οι χορωδοί του Morgan State University και της Δημοτικής Χορωδίας της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου υπόσχονται να μας χαρίσουν μια μαγευτική βραδιά Χορωδιακής Μουσικής.

xorodia moegan 2024 1

Διαβάστε επίσης

Αναζήτηση