Κατηγορία : Ειδήσεις- Γεγονότα

bapsimo 2020 07Η Τοπική κοινότητα Ευηνοχωρίου με την πρωτοβουλία του προέδρου κ. Νασόπουλο Χρίστο σε συνεργασία με τον δήμο Μεσολογγίου προχώρησαν σε επιμέρους καθαρισμό και βάψιμο των κοιμητηρίων του χωριού μας.

nosokomeio mes 2020 02Ο Καλύτερος τρόπος για να δείξει κανείς την ευγνωμοσύνη του σε μια πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς είναι να κάνει ακριβώς το αντίστοιχο, να ανταποδώσει δηλαδή την αγάπη και την αλληλεγγύη προσφέροντας.

ejodos1Κάλεσμα του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου να αναρτηθεί από τους Μεσολογγίτες και όλους τους φίλους της πόλης μια ενιαία «επετειακή» σύνθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

10 Απριλίου 1826 – 10 Απριλίου 2020

giortes1 2020 04

Προσανατολισμένοι στο πνεύμα του «σιωπηλού» εορτασμού της Εξόδου του Μεσολογγίου σε συνέχεια της χτεσινής μας ανακοίνωσης ο Δήμος μας από σήμερα το πρωϊ προχωρά σε στολισμό της πόλης.

apolymansi 2020 02Ο δήμος Ι.Π Μεσολογγίου σε συνεργασία με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ευηνοχωρίου κ. Νασόπουλο Χρήστο που είχε και την ευθύνη με ιδιωτικό ραντιστικό αγροτικό μηχάνημα προχώρησαν σε Προληπτική απολύμανση στο Ευηνοχώρι.

koronoios 2020 00Συμπτώματα, πρόληψη, αντιμετώπιση ● Τα 13 νοσοκομεία αναφοράς της χώρας● Ποια καταστήματα κλείνουν και ποια μένουν ανοιχτά ● Οδηγίες για ευπαθείς ομάδες ● «Μένω στο Σπίτι»: Χρηστικός οδηγός.

dimarxeiomesologgiouΑπό το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου γίνεται σαφές ότι οι υπηρεσίες του συνεχίζουν να λειτουργούν υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτονται κάθε φορά στα γενικά μέτρα που λαμβάνει η χώρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος εξυπηρέτησης των δημοτών.

giortes exodoy 193 193 2019 180Με μήνυμά του από την Πινακοθήκη του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος ανακοίνωσε την ματαίωση των Εορτών Εξόδου 2020. Όπως είπε, «…Είναι μια απόφαση δυσάρεστη αλλά επιβεβλημένη…».

ektakthΤην απόφαση να σταματήσει για δυο εβδομάδες η λειτουργία του συνόλου των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, δημόσιων και ιδιωτικών έλαβε η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του ιού.

epitropi epan ayto8 2020 00Σε μια λιτή τελετή στο χώρο του Μουσείου Ιστορίας και Τέχνης (Πινακοθήκη) ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος παρουσίασε σήμερα τα μέλη του τους σκοπούς σύστασης της Επιτροπής

Σελίδα 1 από 11

Ροή Ειδήσεων

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι