ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοινότητα Ευηνοχωρίου 100 χρόνια Ιστορίας

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι

Αυτή τη στιγμή...

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 17 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Επαγγελματίες

MSL FC (Φλαμίνγκο) Μεσολογγίου Με σκόρ 4-3 νίκησε στο Ευηνοχώρι τα Γιάννενα WFC


Νίκη με «αγγλικό σκορ» για το MSL FC στο αγώνα πρωταθλήματος της Β Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο την μαχητική ομάδα, Γιάννενα WFC με 4-3.

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν οι ομάδες του MSL FC ,και τα Γιάννενα WFC, οι οποίες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου....

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο, ούσα καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Στο 13' σέ ανατροπή της Moraes De Souza από αμυντική παίκτρια της Γιαννιωτικης ομάδας ο διαιτητής Φάντης Δ. καταλογίζει το πέναλτι πού εκτελεί εύστοχα η Μοκκα και 1-0. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της γηπεδούχου ομάδας και η Σαμαρά πιάνει " κοιμωμένη" την άμυνα τους και ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 20' σέ ωραία ασίστ της Παπαδογεωργου Ε. η Μoraes De Souza από θέση τετ α τετ πλασάρει μόλις άουτ. Στο 23' σέ σουτ τής Moraes De Souza και ασθενή απόκρουση της τερματοφύλακα η μπάλα περνάει παράλληλα της γραμμής του τέρματος και καταλήγει κόρνερ..

Στο 30' σέ κόρνερ της Moraes De Souza και κεφαλιά πάσα της Μοκκα η προωθεισα Βρανα-Τριανταφυλλου με ωραίο γυριστο σουτ κάνει το 2-1.

Στο 31' μακρινό σουτ τής Μοκκα φεύγει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 38' σέ καλοκτυπημενο κόρνερ της Χριστοπούλου απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ η τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο 41' αναπάντεχα ισοφαρίζει η ομάδα των Ιωαννίνων όταν σε μακρινό φάουλ της Κολεμπα , κινήθηκαν επιθετικές και αμυντικές προς την μπάλα χωρίς να την βρει καμμία αλλά αιφνιδιάζεται η Souza Grazi και 2-2...

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47' με σουτ τής νεαρής Παπαϊωάννου το MSL FC παίρνει ξανά προβάδισμα στο σκορ 3-2..

Στο 50' η Moraes De Souza, από 40 μέτρα παρ ολίγο να πετύχει ένα υπέροχο γκολ αλλά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ..

Στο 55' από ευνοϊκή θέση η Παπαϊωάννου αστοχεί να διπλασιάσει τα δικά της γκολ στέλνοντας με ωραίο σουτ την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 69' κόντρα στην ροή του παιχνιδιού η φιλοξενούμενη ομάδα με ωραίο σουτ ισοφαρίζει σε 3-3 με την Βαλκανη...

Στο 76' μετά από ωραία ασίστ της Πετσινη η Moraes De Souza με πλασέ κάνει το τελικό 4-3.

Στο 80' σε γύρισμα της Παπαδογεωργου η νεαρή Ντουραντωνη αστοχεί με τακουνακι να κάνει το 5-3.

Στο 82' η Πετσινη από κοντά νικήθηκε από την αντίπαλο τερματοφύλακα.... Παρά τίς προσπάθειες των παικτριών και των δύο ομάδων το τελικό σκορ δεν άλλαξε.... MSL FC: Souza Grazi, Πετσινη (88' Μιζαλου), Αρβαλη (λ.τραυμ.46' Ντουραντωνη, 88' Αρβανίτη Ε.), Μοκκα, Βρανα-Τριανταφυλλου, Σταυροπούλου (λ.τραυμ.77' Πολύζου), Βασιλείου, Παπαδογεωργου, Παπαϊωάννου (84' Ροζάκη), Moraes De Souza, Χριστοπούλου.

MSL FC flamingko 2024 00

 

Related Articles

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes